RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimbări în lotul Energiei Rovinari înaintea începerii campionatului

/ 3 octombrie 2012

Clubul Sportiv Energia Rovinari, secția de baschet, anunță pentru joi, 4 octombrie, organizarea conferinței de presă săptămânale, însă în comunicatul emis presei se specifică faptul că la această conferință  vor fi făcute publice și modificări în lotul echipei de baschet gorjene.

Anunțul făcut public de clubul gorjean confirmă speculațiile conform cărora pivotul Rashaad Singleton nu va începe sezonul alături de Energia Rovinari. O altă speculație, care ar putea fi confirmată la conferința de presă anunțată, ar fi aceea a completării lotului cu încă un jucător de origine sârbă, Darko Vujacic, fost jucător al echipei argeșene BCM U Pitești.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Cred ca ar fi o mare prostie despartirea de Singleton, daca se va produce. Problemele mari sunt pe constructia jocului, acolo trebuie facut ceva. Vad ca aplicam proverbul cu ,, pestele se impute de la cap si se curata de la coada”. D-le Tirca, sunteti cunoscator si iubitor de baschet. Am dubii ca in acest caz exista si asentimentul dvs. …Peste 3 zile incepe campionatul, nu va lasati atras in mreje. Avem un lot CLAR VALORIC peste cel de anul trecut, dar organizarea jocului e la pamant. Si aici nu mai e vina jucatorilor. HAI ENERGIA !!!

  • realgorj spune:

    Aducerea unui jucator nou, cu 2 zile inaintea inceperii campionatului, nu face decat sa-i creeze un avantaj staff-ului, care oricand se poate justifica:,,avem un jucator nou, de valoare, dar care inca nu s-a integrat bla bla bla …”

  • Bigus spune:

    De acord cu tot ce ai spus realgorj, dar se pare ca zarurile au fost aruncate. Este stilul nostru deja consacrat de a face lucrurile pe genunchi, in ultimul moment si trebuie sa ne multumim cu ce iese. N-am fost in stare sa pastram jucatorii de valoare, (Josh, Porter, Gutoaia, Darby-de doua ori s-a intors datorita unor inimosi fani ai echipei, nu datorita stafului- Trim, barber, Bigus,etc) si nu neaparat din cauza banilor cat mai ales din indolenta, interese marunte si neprofesionalism.

  • relu14 spune:

    Mare greseala ca se renunta la Rashaad,parea a fi un jucator bun,desi antrenorul l-a tinut mai mult pe tusa…Poate antrenorului nu ii plac americanii,cine stie…
    Imi amintesc ca si Bigus incepuse slab de tot si dupa catva timp devenise de neinlocuit…
    Sper ca Darko Vujacic sa fie o solutie buna,desi cred ca este un jucator adus de nevoie…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.