RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vrea să schimbe istoria meciurilor cu Dinamo

/ 30 septembrie 2012

Pandurii nu are decât o victorie în campionat împotriva celor de la Dinamo, în vreme ce bucureștenii se pot lăuda cu șapte succese în cele șapte sezoane petrecute de gorjeni în Liga 1 până acum.

În ultimii ani, Pandurii a reușit să mai echilibreze balanța disputelor directe, însă doar printr-o serie de rezultate de egalitate, cinci din ultimele șase întâlniri terminându-se nedecis. Grigoraș speră ca acum să schimbe ceva și să reușească să facă Pandurii să câștige în fața dinamoviștilor: „Mergem să jucăm şi să câştigăm, dar pentru a o obţine trebuie să muncim mult şi să fim extrem de setrioşi, să avem atitudine pe tot parcursul meciului. Nu mergem să ne apărăm, încercăm să câştigăm, iar pentru asta trebuie să atacăm şi să avem ocazii. Scopul nostru e să ne motivăm jucătorii, au o şansă mare de tot, Pandurii nu a prea câştigat în faţa lui Dinamo. S-a mai reuşit câte un egal, o victorie prin Cupă, în rest cam piază rea şi pe unde ne-au prins ne-au cam bătut. Statistica e în favoarea lor, sper să nu se repete şi să facem un rezultat bun. Cel mai bun rezultat ar fi victorie, care ar fi extraordinar de frumoasă pentru că simt că pe aici Dinamo nu e prea iubită şi cam toţi ne urează succes”, a declarat Grigoraș despre meciul dintre Dinamo și Pandurii.

Partida va avea loc luni, de la ora 20:30, pe Național Arena, și va fi transmisă în direct de Antena 1 și Dolce Sport.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.