RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nou derby gorjean în Liga a III-a

/ 28 septembrie 2012

Etapa a V-a a Ligii a III-a propune în seria a IV-a un nou derby gorjean, Jiul Rovinari și Pandurii II Târgu Jiu urmând a se întâlni vineri, de la ora 17:00, pe stadionul „Tineretului” din Rovinari.

Ambele echipe vin după o pauză forțată în etapa precedentă și își doresc foarte mult victoria. Jiul Rovinari dorește să se mențină în prima parte a clasamentului, în vreme ce pentru Pandurii II situația nu este una tocmai plăcută, formația lui Claudiu Mocioi nereușind să obțină până acum niciun punct în acest sezon și orice meci ce trece fără să își treacă în cont o victorie poate afecta și mai mult echipa.

Un meci extrem de important se va juca la Reșița, acolo unde Minerul Motru vrea să-și consolideze statutul de lider, în vreme ce FCM Școlar Reșița speră să revină în lupta pentru promovare după eșecul înregistrat în urmă cu o săptămână în fața unei alte echipe gorjene, Minerul Mătăsari.

Tot în această etapă, Minerul Mătăsari are sarcina de a confirma succesul din urmă cu o săptămână câștigând în fața celor de la Millenium Giarmata, însă partida nu este una deloc ușoară, cei de la Giarmata făcând scorul campionatului în seria a IV-a în etapa trecută cînvingând cu 5-1 pe CS Apă Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.