RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby nedecis la Rovinari

/ 28 septembrie 2012

Pandurii II a obținut primul punct din această stagiune remizând, scor 1-1 (0-0), în deplasare la Jiul Rovinari, însă a ratat victoria de puțin după ce gazdele au egalat în ultimul minut de joc.

Meciul a început furibund, cu un balon trimis în bară de Neacșu dintr-o lovitură liberă pentru Jiul Rovinari, Pandurii II replicând cu lovituri similare ale lui Găman și Avramescu, așa că scorul a rămas 0-0. Duelurile au fost aspre, ambele echipe au mers până la limita regulamentului. Găman a părăsit terenul înaintea pauzei după o accidentare suferită la gleznă.

Pandurii II a deschis scorul destul de repede după reluare, Popete a centrat foarte bine de pe dreapta, la un contraatac al oaspeților, iar Vlăduți a reluat cu capul, din plonjon. Jiul Rovinari s-a văzut în postura de a pierde acasă, situație pe care a încercat să o evite ieșind mai decisă la atac, dar ocaziile mari în careul lui Bănică au lipsit, tot oaspeții fiind mai periculoși în acțiuni. Totuși, în finalul întâlnirii arbitrul a acordat un fault la marginea careului oaspeților deși ar fi putut lăsa avantaj, Fotescu scăpase singur cu Bănică. Stanciu a executat lovitura liberă de la 18 metri și a găsit calea spre golul egalării, 1-1 fiind un scor echitabil, chiar dacă oaspeții au avut un mic plus în această partidă în fața rovinărenilor.

Jiul Rovinari – Pandurii II Târgu Jiu 1-1 (0-0)

Stadion „Tineretului” Rovinari, spectatori: 250

Jiul Rovinari: Turianu – Tudorache, Costescu, Ahrițculesei, Neacșu (min. 82 Șoșoi) – Nicolovici (min. 76 Mainerici), Stanciu, N. Popescu, Davițoiu (min. 55 Trofin) – Fotescu, Zamfir (min. 46 Văcaru). Antrenor: Cătălin Trofin.

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 46 Ignea), Tătaru, Chibulcutean (min. 82 Băița), Popete – Fărcășanu, Avramescu, Găman (min. 39 Bertea) – Unguru (min. 72 Gavrilescu), Vlăduți, Lupu. Antrenor: Claudiu Mocioi.

0-1, min. 54, Vlăduți cu capul, din plonjon, la o centrare a lui Popete.

1-1, min. 90, Stanciu din lovitură liberă de la 18 metri obținută după un fault al lui Bertea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.