RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „E important să debutăm cu dreptul”

/ 27 septembrie 2012

Startul în noul sezon este foarte important în opinia antrenorului Energiei, Slobodan Nikolic, acesta spunând că o victorie în primul meci ar putea deschide calea spre calificare echipei sale în faza a II-a a Cupei României.

„Jucăm la Sibiu cu Ciucul, o echipă care s-a schimbat radical, cu Mureş, o echipă care, la fel, s-a schimbat după ce le-au plecat cinci piese importante, dar şi cu Oradea. Acesta va fi meciul de totul sau nimic. Cred că avem parte de un debut bun jucând cu Ciucul, şi de aceea e important să debutăm cu dreptul. Apoi vine meciul cu Mureş, care e important, chiar decisiv. În acest moment cred că şanse la calificare avem noi cu Mureş şi Oradea. Cam 33% fiecare”, spune tehnicianul plav al Energiei. Nikolic este însă nemulțumit de faptul că Energia va trebui să joace al treilea meci din turneu la ora prânzului: „Programarea zilei a treia nu e în regulă. Şi aşa ziua este pierdută, nu înţeleg de ce trebuie să jucăm la ora 12:45. Era mai bine seara. Acum asta este, trebuie să jucăm un baschet bun şi să încercăm să ne calificăm mai departe din Cupă”, a concluzionat antrenorul gorjenilor.

După o pauză lungă și un program în presezon destul de încărcat, Slobodan Nikolic crede că echipa sa este pregătită pentru jocurile oficiale: „După 55 de zile de pregătire începem sezonul cu meciurile din Cupa României. Echipa este pregătită pentru această provocare, toată lumea are ambiţii mari în Cupă. Noi am avut 11 meciuri amicale, în unele am jucat mai bine, în altele mai puţin bine. Am adus patru jucători noi, deci conducerea şi-a făcut treaba”, a mai spus Nikolic înainte de plecarea spre Sibiu, acolo unde Energia joacă în seria a II-a a primei faze a Cupei României, grupă în care mai sunt și BC Miercurea Ciuc, BC Mureș Târgu Mureș și CSM Oradea.

Prima partidă a gorjenilor din acest turneu de la Sibiu, cea cu BC Mirecurea Ciuc, va avea loc vineri, cu începere de la ora 17:45, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.