RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tenis pentru toți la Cupa Mirual Top – GALERIE FOTO

/ 25 septembrie 2012

Cupa Mirual Top, care face parte din seria de turnee BCR Tenis Partener, s-a desfășurat în weekend la Târgu Jiu, pe terenurile din cadrul bazei sportive „Mirual”, și a strâns la start 65 de participanți.

BCR Tenis Partener este un circuit de amatori care cuprinde peste 200 de concursuri în întreaga țară și care sunt accesibile oricăror jucători de peste 10 ani, mai puțin celor care sunt jucători profesioniști, care au punctat în clasamentul ATP. Tenismenii sunt împărțiți pe niveluri, între 5 și 9, Cupa Mirual Top având întreceri rezervate nivelurilor 5, 6 și 7. „Acest turneu a fost unul de categoria Silver, însă în luna mai am organizat și un turneu Gold. Ceea ce ne bucură foarte mult este participarea copiilor, veniți în număr destul de mare la competiție. De asemenea, un lucru mai puțin întâlnit, am reușit să avem un tablou exclusiv feminin, un tablou pe care am avut 12 participante. Printre cei 65 de participanți am avut la acest turneu jucători veniți din Arad, Craiova, București, Motru Târgu Cărbunești și Rovinari”, a declarat Gabi Vâlceanu, unul dintre organizatorii acestei competiții extrem de interesantă și aprig disputată, atât în turneele de simplu cât și la cele de dublu.

Rezultatele finalelor:

Nivel 5                        Nicu Popescu – Dan Dumbravă 6-2; 2-6; 10-8

Nivel 5 (feminin)      Sofia Berca (14 ani) – Gabriel Căpraru 6-4 ;6-7 ;10-8

Nivel 6                        Gheorghe Nănescu – Claudiu Petrică 6-2; 6-2

Nivel 7                        Silviu Popescu – Cătălin Coverca 6-1,6-3

Nivel 6 (dublu)          C. Ciufrilă/C. Vîlceanu – O. Șchiopoiu/A. Stănescu 6-1,6-3

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.