RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Premii la Crosul Drăgășaniului

/ 25 septembrie 2012

Atleții gorjeni au avut o participare meritorie la Crosul Drăgășaniului – Memorialul „Constantin Teofilescu”. Concursul a avut un singur start, la care au luat parte toți alergătorii, câștigători fiind toți cei care au terminat cursa în primele zece locuri la feminin și la masculin, indiferent de vârstă, premiile oferite de organizatori fiind în bani, fapt care a condus la o participare extrem de valoroasă.

La feminin, Elena Moagă a terminat cursa pe locul trei, Andreea Pîșcu a fost a cincea, în vreme ce Laura Popescu a terminat pe locul 10. Primul sosit dintre băieții gorjeni a fost Alexandru Staicu, clasat al treilea, urmat de Alexandru Dobrițescu pe locul 7, Mădălin Gheban, de la LPS Târgu Jiu, pe locul 9, și Ionuț Dobîrceanu, pe locul 10.

Antrenorul emerit Ion Bură a fost încântat de modul în care tânăra atletă Andreea Pîșcu s-a comportat și la acest concurs, acum având adversare cu o mult mai mare experiență decât a sa: „A făcut o cursă de senzație. Andreea Pîșcu, la vârsta sa, a făcut o cursă excepțională, ea având adversare de calibru, pe Ioana Doagă sau pe Elena Moagă”, a declarat tehnicianul târgujian.

În această săptămână, în organizarea Asociației Județene de Atletism și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj, va avea loc Crosul de toamnă al Târgu Jiului, cursa fiind programată a avea startul sâmbătă dimineața, la ora 10:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.