RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia învinge Timba în 39 de minute

/ 23 septembrie 2012

Energia a jucat ultimul meci amical din presezon acasă, cu nou promovata Timba Timișoara, o echipă ce s-a dovedit a fi incomodă pentru gorjeni în primele trei sferturi. Echipa gorjeană a încheiat meciul în avantaj scor 75-60, însă partida a durat cu aproximativ un minut mai puțin, antrenorul oaspeților retrăgându-și echipa de pe teren.

Cu o echipă din care a lipsit Stefan Nikolic, care a avut febră și nu a evoluat deloc în acest meci, Energia a suferit mult în prima parte a meciului, în special în faza de atac. Cu Gliga în teren vreme de 25 de minute, cu un Roșu încă departe de ceea ce așteaptă Nikolic de la el și cu o atmosferă de vacanță, atât în tribune cât și pe teren, oaspeții au preluat inițiativa și au câștigat primele 20 de minute cu 36-28. Sfertul al treilea a fost cel în care echipa gorjeană a început să-și revină și înaintea ultimelor zece minute s-a intrat cu um scor egal, 50-50. Energia a jucat bine și în acest ultim sfert, însă pe final, supărat pe o decizie luată de arbitrii, antrenorul celor de la Timba Timișoara, Bogdan Murărescu, și-a scos echipa de pe teren și a trimis-o la vestiare fără a mai reveni asupra deciziei, astfel că partida s-a încheiat înainte de limită, când tabela arăta 75-60 și mai puțin de un minut de joc.

Energia își încheie astfel stagiul de pregătire a noului sezon cu un succes, însă înaintea meciurilor din Cupa României rămân o serie de semne de întrebare. Echipa nu a ajuns încă la potențialul dorit de antrenor, însă acesta este sigur că va reuși să își conducă elevii acolo unde dorește, iar debutul de sezon îi va găsi pregătiți și gata de performanțe notabile în tricoul Energiei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

11 Comentarii până acum

  • Arcanu spune:

    Mocanu cel mai slab din nou !!! nejustificata pastrarea lui !! Salariu masa casa … si prea multe figuri !!

  • relu14 spune:

    Fara Stefan Nikolic suferim rau de tot…

  • sarbu spune:

    Bai Arcane ce mama dracului tot ai cu Mocanu il platesti tu cumva si nu stim noi ?asa cum e el isi face treaba,pe Rosu nu il vezi pe Gliga ?asa ca vezi-ti de treaba ta sau nu mai veni la sala esti un penal

  • Arcanu spune:

    Mocanu = 4 Gliga + 2 Rosu ca salariu ca eficienta mai slab decat ei !!! in dreptul Mocanului numai minute sunt multe in rest 0 pe linie ca Nadia …:)))

  • sarbu spune:

    Arcane parerea mea esti dus rau de tot cu capul ?

  • Bigus spune:

    Mai nou, a intrat si baschetul in gama de domenii la care se pricep toti (agriculture, contructii, medicina, fotbal …). Arcane, limiteaza-te la agricultura. A remarcat cineva ca de cand s-au inmultit „cunoscatorii” din jurul echipei, s-a pierdut atmosfera din primii ani? Incep sa cred ca tot mai multi lingai au tot felul de interese marunte si meschine pe langa unul sau altul. Sa fi inceput chestia asta cand s-a schimbat presedintele clubului ACum 2ani?

    • ion spune:

      Da, asa este , s-a schimbat „sala” , dar depinde de noi sa o facem frumoasa cu era odata. Poate si cu mai multa atentie si suflet din partea conducerii! Dar , unde suflet nu e , nimic nu e!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.