RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar egal pentru Minerul Motru

/ 21 septembrie 2012

Minerul Motru n-a reușit să învingă pe teren propriu pe Muncitorul Reșița, echipă care a plecat de la Motru cu un scor alb, 0-0.

Trupa lui Fane Nanu a dominat clar întâlnirea, a avut o posesie bună, dar nu a găsit soluții de deschidere a lacătului apărării reșițenilor, veniți cu gândul la un rezultat bun, pe care l-au și obținut. Meciul a fost lipsit de ocazii clare de gol, abia în ultimele zece minute consemnându-se două faze care ar fi putut schimba scorul de pe tabelă. Mai întâi, în minutul 83, Marius Laurențiu a luftat în careul reșițenilor într-o poziție excelentă, după un corner, iar în prelungiri, căpitanul oaspeților, Vasiliu, a încercat vigilența lui Moiș cu un șut de la peste 30 de metri, portarul motrenilor reușind să scoată balonul de sub transversală.

Minerul Motru – Muncitorul Reșița 0-0 (0-0)

Stadion „Minerul” Motru, spectatori: 800

Minerul: Moiș – Iclănzan, Dicu, M. Laurențiu, C. Laurențiu – Țiclea (min. 88 Ivan), Șoo, Bogdanovici, Petculescu (min. 50 Răduca) – Stoenac (min. 84 Cernica), Boroiban (min. 75 Chirea). Antrenor: Ștefan Nanu.

Muncitorul: Giurcanu – Firițeanu (min. 68 Popescu), Rarinca, Buică, Bîrsan – Țimbota, Dobre, Vasiliu, Avramovici (min. 57 Cîrmaci) – Fara (min. 78 Zgăbei), Anagor (min. 93 Doană). Antrenor: Viorel Lolea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.