RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Șandru despre meciul de la Bacău: „Am încredere mare că putem câştiga”

/ 20 septembrie 2012

Deși calculul hârtiei arată echipa din Bacău drept favorită în meciul cu Energia, Ciprian Șandru crede în șansele echipei sale de a se impune în meciul din runda a doua a Ligii Naționale.

„Avem meci la Bacău şi vreau să facem o figură frumoasă acolo. Mergem să ne jucăm şansa, nu plecăm să pierdem. Avem gânduri mari, am încredere mare că putem câştiga acolo.”, a comentat Ciprian Șandru șansele Energiei de ase întoarce cu puncte din Moldova. Desemnat jucătorul partidei în prima etapă de campionat, când Energia a câștigat casă în fața Ploieștiului și datorită celor șapte goluri înscrise de el, Ciprian Șandru nu se culcă pe o ureche și spune că mai are multe de învățat, mult de progresat, dar este gata să facă un sezon care să-l propulseze în elita handbalului românesc: „Nu o să apară delăsarea, o să trag tare în continuare pentru că vreau să progresez. La naţională? Cu multă muncă şi seriozitate nimic nu este imposibil. E o motivaţie în plus că pe banca celor de la Bacău este selecţionerul României. Sper să joc bine, să îmi ajut echipa să facă un rezultat bun”, a mărturisit Șandru. Mare încredere în jucătorul său are și antrenorul Liviu Andrieș, care spune că acest sezon poate fi șansa de afirmare a interului Energiei: „E primul campionat în care joacă. E o provocare pentru el, dar şi pentru mine. Poate fi anul care să-l aducă în prim planul Ligii Naţionale şi al echipei naţionale a României”, susţine Andrieş.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.