RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut în ultima secundă la Craiova

/ 20 septembrie 2012

Penultimul meci amical al Energiei din presezon s-a încheiat cu o înfrângere la limită a gorjenilor în Bănie, SCM Craiova câștigând cu 80-79 un meci cu cântec.

Victoria craiovenilor a venit în ultima secundă de joc, asta după ce cu câteva minute înainte de final Energia conducea cu 71-55. „Cinci din jocurile noastre amicale, două cu Piteștiul, unul cu Giurgiu și două cu Craiova, au fost mai mult de rugby decât de baschet. Nu este normal să se întâmple așa! Jocurile amicale ar trebui să fie ocazii pentru fiecare echipă să-și testeze schemele pentru ofensivă, să vadă cum le merge defensiva, dar nu prea e așa. În ultimele minute la Craiova nu s-a mai jucat baschet. Au marcat 29 de puncte din aruncările libere, în vreme ce la noi au fost doar 12. Scorul real, după părerea mea, ar fi trebuit să fie în favoarea noastră, să câștigăm noi la 10 puncte. Chiar mă gândesc că nu ar mai trebui să mai jucăm jocuri amicale în țară”, a declarat Slobodan Nikolic după întâlnirea de la Craiova.

 

Față de partida cu Smederevo de la Târgu Jiu, când Nikolic și-a atacat serios jucătorii, de această dată s-a declarat mulțumit în mare parte de evoluția lor: „Băieții au jucat mai bine, vorbesc de restul jocului, nu de ultimele minute. Steffel și Mocanu au jucat foarte bine sub panou. Eu zic că suntem pregătiți pentru meciurile din Cupa României, dar vom vedea asta mai bine după meciul de sâmbătă cu Timba Timișoara”, a mai spus antrenorul Energiei.

Ultimul joc amical al Energiei din presezon, cel cu Timba Timișoara, se va disputa sâmbătă la Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.