RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ: „Am intrat în cartea recordurilor”

/ 18 septembrie 2012

Claudiu Voiculeț este departe de a fi un dur al fotbalului românesc, cu toate acestea jucătorul Pandurilor a „colecționat” trei cartonașe roșii într-o perioadă destul de scurtă de timp.

„Am intrat în cartea recordurilor. Trei cartonaşe roşii, cu Vaslui, Dinamo şi acum Petrolul pentru nimic. Nu au fost nici faulturi şi am luat roşu. Două penaltiuri cu Vaslui, la Mediaş doi metri în afara careului fără a fi fault. Toate astea într-un an şi jumătate. Toate mie… . Nu ştiu dacă sunt durul echipei, mai degrabă ghinionistul echipei”, a declarat Voiculeț după ce a văzut roșu în fața ochilor la Ploiești.

Mijlocașul Pandurilor, recent intrat și în vizorul lui Pițurcă la echipa națională, spune că nu a primit niciun fel de explicație din partea arbitrului Alexandru Tudor, cel care l-a eliminat în partida cu Petrolul: „Tudor nu vorbeşte. „Ieşi afară”, asta e atitudinea lui Tudor. Trebuie evidenţiate „calităţile diplomatice” ale lui Tudor care printr-un simplu gest a împăcat pe toată lumea. Asta cred eu… M-a deranjat atitudinea lui Tudor. Din primul minut simţi primul fluier, de la prima decizie vezi în ce parte este. La meciul cu Galaţiul a fost acceptabil. Sunt supărat, dacă pierdeam asta e, dar nu să iei cartonaş roşu şi să stai două etape. Lumea rămâne cu impresia, a luat roşu, vezi câte roşii am luat, extrem de multe, şi te judecă”, a comentat Voiculeț situația sa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.