RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera, afectat de înfrângerea de la Ploiești: „Nu am dormit deloc”

/ 18 septembrie 2012

Fundașul ivorian al Pandurilor, Ousmane Viera spune că îi este greu să admită că Pandurii a cedat la o diferență atât de mare la Ploiești, însă știe că echipa trebuie să meargă mai departe și să pregătească meciul cu CFR Cluj, unul în care trebuie să arate că în fața Petrolului au avut doar o sincopă.

„Ştiu că e un pas greşit al nostru. Nu am dormit deloc, nu îmi vine să cred că am luat patru goluri. Acesta este fotbalul, acum ne gândim la meciul cu CFR. Nu pot să îmi explic cum de am luat patru goluri de la Petrolul şi nu de la Vaslui sau Steaua. Nu ştiu, nu pot spune că nu suntem pregătiţi. Am primit cartonaş roşu şi de acolo am început să primim goluri. Bine că am luat patru şi nu şapte!”, a declarat Viera. Acesta spune că acum toți și-au dat seama că mai este mult de muncă, de faptul că Pandurii este încă o echipă mică și nu se poate gândi la titlu.

Înfrângerea de la Ploiești pare însă să nu fi afectat prea mult atmosfera din sânul echipei, cel puțin așa susține Viera: „Nu dăm vina pe cineva, pentru mine a trecut acest meci. Suntem o familie, uniţi, apropiaţi, muncim mai mult şi gata. Am pierdut 4-0, dar asta e în fotbal. Mai avem multe de învăţat, nu suntem Steaua sau CFR, suntem Pandurii. Trebuie să ne revenim”, a mai spus fundașul ivorian al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.