RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II a ratat calificarea în 16-imile cupei

/ 11 septembrie 2012

Cupa României Timișoreana nu va avea două echipe târgujiene în faza 16-imilor, Pandurii II fiind învinsă în încercarea sa de a pătrunde în turul următor de CS Mioveni, scor 1-2 (0-1), cel mai important eveniment fiind însă revenirea pe teren într-un joc oficial a doi jucători de la prima echipă, Băcilă și Pleașcă.

Deși a avut un prim unsprezece format în majoritatea sa din jucători ai primei echipe, e drept fiind vorba de jucători care nu au evoluat sau au evoluat foarte puțin până acum, Pandurii II a jucat mai mult decât modest, rareori reușind să pună în pericol poarta adversă. Nici cei din Mioveni nu s-au omorât cu firea, ci au așteptat să speculeze greșelile mai tinerilor lor adversari, lucru care le-a ieșit de minune. Oaspeții au înscris pentru prima dată în minutul 20, în urma unui contraatac, prin Năstăsie, același jucător reușind dubla în minutul 53, după o minge întoarsă de Emil Dică la marginea careului mic. Pandurii II a avut primul șut pe spațiul porții adverse abia în minutul 63, șutul lui Lupu fiind respins de portarul argeșenilor. Peste două minute, Coșereanu a avut șansa unui 3-0, dar șutul său la colțul lung a fost respins spectaculos de Horvat. Boutadjine a mai încercat o acoladă în minutul 69, dar mingea a ocolit spațiul porții, iar Unguru a reușit golul de onoare al echipei gorjene în minutul 86, cu un șut din lovitură liberă deviat de un jucător advers.

Aventura celor de la Pandurii II se încheie astfel aici, la doar un pas de 16-imi, CS Mioveni urmând a fi din nou gazda unei echipe din prima ligă la doar câteva luni după ce a retrogradat în cea secundă.

Pandurii II Târgu Jiu – CS Mioveni 1-2 (0-1)

Stadion „Municipal – Tudor Vladimirescu”, spectatori: 500

Au marcat: Unguru (min. 86) / Năstăsie (min. 20 și 53)

Pandurii II: Horvat – Pleașcă (min. 77 Oiță), Tătaru, Rada, Unguru – Avramescu, Ignea (min. 56 Bertea), Boutadjine – Băcilă (min. 56 Fărcășanu), Vlăduți, Lupu. Antrenor: Marian Dinu.

CS Mioveni: Popescu – Cotigă (min. 50 Pasăre), Miulescu, Olteanu, Dumitrache – Mazilu, E. Dică (min. 76 Panait), Mărgăritescu, Coșereanu – Năstăsie, Răduță (min. 56 I. Stancu). Antrenor: Mihăiță Ianovschi.

Cartonașe galbene: Vlăduți (min. 38), Avramescu (min. 46), Unguru (min. 73) / Cotigă (min. 10), Pasăre (min. 91).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.