RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă: „Aşteptam de mult timp acest meci”

/ 11 septembrie 2012

Revenit pe teren într-un meci oficial după accidentarea din partida cu Steaua din urmă cu aproape un an, Cosmin Băcilă spune că abia așteaptă și revenirea în meciurile din Liga 1.

„Aşteptam de mult timp acest meci. Mă bucur că a venit. Din păcate am pierdut, dar nu contează. Mă bucur că am ieşit cu bine de pe teren. Mai am puţin şi fac un an de zile de când nu am mai jucat. Sunt luni bune… Mă bucur că am revenit, dar se pare că e destul de greu, mai am puţin de muncă. sunt ok acum şi asta e bine. Şi Pleaşcă a trecut prin momente grele la fel ca mine, dar s-a descurcat bine. Nu îmi mai este teamă. E vorba şi de puţină neputinţă, nu ai ritm de joc dar astea se reglează pe parcurs. Trebuie să joc încet, încet, să cresc de la meci la meci. Nea Grig ştie ce a mai bine pentru mine”, a declarat Cosmin Băcilă după meciul disputat în tricoul celor de la Pandurii II în Cupa României Timișoreana, meci pierdut cu 2-1 de echipa gorjeană.

Băcilă a fost titular în formația condusă de pe margine de secundul lui Grigoraș, Marian Dinu, și a părăsit terenul în minutul 56, când a fost înlocuit de Fărcășanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.