RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA A III-A / AVANCRONICĂ: Minerul Jilț Mătăsari – Apă Craiova

/ 6 septembrie 2012

După eșecul din prima rundă de la Rovinari, 0-1 în fața Jiului, trupa din Mătăsari încearcă aducerea primelor trei puncte din confruntarea cu Apă Craiova.

Deși este vorba de o nou promovată, Apă Craiova reprezintă o echipă grea a seriei, este antrenată de Florin Șoavă, fostul internațional preluând echipa cu puțin înaintea startului de campionat, echipă la care a decis să și joace. Antrenorul Victor Ardeoiu spune că i-a urmărit pe craioveni și speră să găsească soluțiile care să- i ducă pe jucătorii săi spre un succes în acest meci: „I-am văzut pe adversari în meciul din prima etapă, cel de la Craiova cu Minerul Motru. Sunt o echipă ambițioasă, pot spune că au dominat jocul cu Minerul Motru, au avut și două bare, dar noi ne gândim doar la victorie în acest meci”.

De la Minerul Mătăsari vor lipsi Drăcea, suspendat după cartonașul roșu de la Rovinari, și Pîrvu, accidentat la meciul de cupă cu Damila: „Pîrvu face antrenamente, dar separat de echipă. Nu dorim să mai forțăm pentru a nu risca ceva mai grav”, a mai declarat Victor Ardeoiu.

Partida este programată vineri, de la ora 17:00, pe stadionul „Minerul” din Mătăsari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.