RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA A III-A / AVANCRONICĂ: FC Școlar Reșița – Jiul Rovinari

/ 6 septembrie 2012

Jiul Rovinari este supus unui nou test dificil după ce etapa precedentă a avut de făcut față primului derby gorjean al sezonului. Acum, trupa lui Cătălin Trofin merge pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița pentru întâlnirea cu „școlarii” din orașul fostului internațional Cristi Chivu.

Victoria din meciul cu Minerul Mătăsari a fost umbrită de accidentarea lui Ahrițculesei, care s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, așa că problemele lui Trofin în defensivă devin și mai mari după ce în returul trecut și-a pierdut aproape întreaga linie de fund. Costescu este cel care, cel mai probabil, va intra în centrul apărării rovinărene, acolo unde va face cuplu cu Lăcătușu, un jucător reinventat de Trofin. Tehnicianul Jiului nu poate fi decât bucuros pentru faptul că Alexandru Fotescu, om de bază al echipei sale, accidentat bună parte din perioada de pregătire, a reușit să debuteze în noul sezon cu un gol important, cel al victoriei în fața Minerului Mătăsari, Trofin așteptând tot mai multe reușite din partea atacantului său.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.