RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un milion de lei de la Guvern pentru modernizarea „Municipal”-ului

/ 5 septembrie 2012

În ședința de astăzi a Guvernului s-a luat decizia de a se aloca un milion de lei pentru modernizarea Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu.

„Prin hotărâre de guvern s-a aprobat alocarea din Fondul naţional de dezvoltare aflat la dispoziţia Guvernului a sumei de un milion de lei către bugetul local al Municipiului Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în vederea modernizării stadionului municipal”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Andrei Zaharescu, citat de Mediafax.

În prezent, la Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu au loc lucrări de modernizare a pistei, montarea covorului de tartan fiind în plin proces de executare, iar până spre finalul acestei toamne este obligatorie și definitivarea lucrărilor la sistemul de încălzire a suprafeței de joc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • relu14 spune:

    Pe cati dintre suporteri ii intereseaza ca faceti pista de atletism,atata timp cat ei platesc o gramada de bani pe bilete sau abonamente si vin la stadion sa stea in ploaie sau ninsoare?La ei cand va ganditi sa acoperiti cumva amaratul asta de stadion?Pentru suporteri de ce nu sunt prevazute investitii?Doar banii lor sunt buni?Nu merita si ei conditii omenesti de vizionare a unui meci?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.