RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Popescu, împrumutat la Voința Sibiu

/ 3 septembrie 2012

Tânărul portar Daniel Popescu, produs al centrului de copii și juniori al Pandurilor, va evolua în acest sezon, sub formă de împrumut, la Voința Sibiu, în Liga a II-a.

„Am ales această variantă pentru Daniel Popescu, un tânăr de perspectivă pentru clubul nostru cu convingerea că va apăra la Liga a II-a, lucru care-l va ajuta mai mult decât să fie în lot la Pandurii II și să fie rezerva lui Bănică. Am discutat cu cei de la Sibiu și avem promisiuni că Daniel Popescu va fi în poarta acestei echipe chiar la meciul de sâmbătă. Ne dorim ca în scurt timp, căpătând experiență la liga a II-a, să reușească să facă pasul spre echipa mare. Cei de la Pandurii II trebuie să înțeleagă că, atât Daniel Popescu, cât și Oiță și Unguru sunt vârfurile generației 1993 și au nevoie de meciuri tari, cel puțin la nivelul ligii a III-a.”, a declarat, pentru Sport în Gorj, secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, cel care răspunde în mod direct de sectorul juvenil al echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.