RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trofeul Municipiului Târgu Jiu, o reușită totală

/ 2 septembrie 2012

Desfășurat la Târgu Jiu, pe terenurile bazei sportive Mirual, turneul de tenis de câmp rezervat copiilor sub 12 ani dotat cu Trofeul Municipiului Târgu Jiu s-a încheiat sâmbătă, odată cu desfășurarea finalelor la simplu.

La fete, sârboaica Jovana Vukovic, probabil cea mai bună jucătoare din Europa la această categorie de vârstă, s-a impus cu 6-1 6-3 în fața româncei Ramona Eva Chivu. Disuptată între doi tineri tenismeni români, finala băieților a fost câștigată de Ștefan Paloși, care l-a învins ci 6-0 6-2 pe Gabriel Liahovici.

Premierea finaliștilor a fost făcută de președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, care a sosit încă de vineri la Târgu Jiu însoțită de fosta mare campioană, Florența Mihai, acestea participând și la o conferință de presă.

Ruxandra Dragomir s-a arătat încântată de felul în care a fost organizat la Târgu Jiu acest turneu, care face parte dintr-o serie de trei turnee anuale, celelalte fiind desfășurate la București și Timișoara: „Mă bucur să văd în acest oraș încărcat de atâta istorie și cultură să văd că oamenii sunt interesați de sport. Le mulțumesc domnilor Jerca și Vîlceanu pentru implicarea atât financiară cât și sentimentală într-un turneu destul de important pe plan internațional și foarte important pe plan național”.

Trecând cu bine peste punerea în scenă a acestui turneu, care ar putea deveni unul tradițional, organizatorii, Asociația Sportivă Tenistar Târgu Jiu, au primit încurajări din partea Ruxandrei Dragomir, care spune că la Târgu Jiu s-ar putea organiza chiar și un futures: „La ceea ce am văzut aici, cred că acest club este pregătit să un turneu mai mare, un futures, pentru că există o limită de minim patru terenuri pe care poți juca, este un teren central, deci se poate face ușor un turneu mai mare. Eu chiar am fost impresionată. Aveți aici o clădire destul de mare, cu toate dotările pentru a spera la turnee mult mai mari. Este unul dintre cele mai frumoase cluburi pe care eu le-am văzut umblând pe la turnee. Nu cred că le mai lipsește nimic, sunt convinsă că încă se fac îmbunătățiri și sper să revin la Târgu Jiu și cu alte ocazii, la turnee cel puțin la fel de valoroase cum este acesta”, a mai declarat președintele FRT.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.