RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig vrea și punctele și spectacol

/ 30 august 2012

În acets sezon, Pandurii a îmbinat spectacolul cu pragmatismul și rezultatele au fost unele care au mulțumit pe toată lumea, de la antrenori la suporteri.

Înaintea meciului cu Rapid, Grigoraș recunoaște că și-ar dori la acest meci cel mai mult cele trei puncte puse în joc, dar, dacă va avea ocazia, nu va ezita să le ceară jucătorilor și să facă spectacol: „În unele partide din acest început de campionat, recunosc, am jucat şi la rezultat. Asta sacrificând spectacolul total. Şi e bine că ne-a ieşit până acum. Nu aş vrea să anticipez acum, dar sigur vom încerca să blocăm bine adversarul. În acelaşi timp vrem să ne facem jocul nostru de posesie şi presing. Sper să fie un spectacol agreabil. Acum, aş vrea să avem o ocazie şi să batem cu 1-0. E un moment favorabil pentru noi şi am avea două săptămâni la dispoziţie să reglăm din ce nu merge în acest moment. Să nu credeţi că vom fi echipa care se va retrage deliberat, şi ne vom apăra să scoatem un 0-0. Sub nicio formă! Dacă adversarul ne va forţa să ne apărăm, asta e cu totul altceva… Noi nu vom schimba registrul”, explică Grigoraș ce-și dorește de la acest meci.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.