RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A început “Trofeul Municipiului Târgu Jiu” la tenis de câmp

/ 29 august 2012

Prima zi a turneului internațional de tenis de câmp adresat copiilor de până la 12 ani, “Trofeul Municipiului Târgu Jiu”, s-a încheiat după 21 de meciuri jucate la simplu, fete și băieți.

În turul I au pornit ca favoriți Laurențiu Mandocescu și Radu Florin Macovei, cei doi sportivi calificându-se pentru turul următor. La fete, două dintre favorite, Valeria Iosifescu și Selma Ștefania Cadar, nu au reușit să treacă de adversarele lor, Carmen Roxana Manu, respectiv Mărculescu Mihaela Lorena. Ele vor juca meciuri de consolare, dar sunt înscrise și în competiția de dublu.

Jucătoarele din Târgu Jiu, Iulia Ilinca și Anastasia Gheorghescu, au pierdut meciurile din primul tur și vor juca și ele meciuri de consolare, meciuri în care pot câștiga puncte în clasamentul național. Iulia Ilinca va juca și după ora 16:00 un meci la dublu, făcând echipă cu franțuzoaica Estelle Ioniță împotriva sportivelor Vanessa Nițu și Lavinia Savu.

Cea de-a doua zi a competiției are înscrise în program, începând cu ora 8:30, 16 meciuri la simplu, iar după ora 16:00 se vor disputa 8 meciuri de dublu.

Tot astăzi, 29 august, se vor juca și meciurile de consolare, pentru cei care au pierdut în primul tur, meciuri care se vor disputa la baza sportivă de la stadion, începând cu ora 10:30.

Rezultatele primei zile și programul complet al zilei de miercuri, dar și tablourile principale la dublu și consolări le găsiți pe site-ul FRF.

 www.sportingorj.ro

 

 

 

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Tenis Star spune:

    La turneele Tennis Europe de 12 ani nu se pun favoriti cap de serie. Din punct de vedere valoric si al pozitiei in clasamentul national FRT, la fete favorite la castigarea turneului ar fi fost : Mihaela Lorena Marculescu, Eva Ramona Chivu, Ilinca Babata si Jovana Vukovic din Serbia, asa cum de altfel a si aratat ierarhia finala.
    E bine sa va documentati inainte de a scrie un articol !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.