RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vis ucis la penaltiuri

/ 28 august 2012

Minerul Mătăsari a crezut în șansa sa de a merge mai departe în cupă până în ultimul moment, a condus cu 2-0 o echipă mai bine cotată, dar, la final, loteria penaltiurilor a decis ca trupa gorjeană să își încheie parcursul în competiția KO după partida cu Damila Măciuca.

După o primă repriză destul de echilibrată, minerii au intrat la cabine cu un nesperat avantaj după reușitele lui Ștoiu, care a transformat un penalti obținut de Luca, și Turcin, care a înscris cu un șut din interiorul careului, după o pătrundere pe partea dreaptă.

Lincar a schimbat inspirat la pauză, intrările lui Adrian Popa și Melcea dinamizând atacul echipei sale. Împrumutat la Damila, pandurul Albert Voinea a readus echipa sa în joc prin reușita sa din minutul 55, iar Posteucă a egalat, din penalti, în minutul 65, după un fault al lui Popescu asupra lui Geantă. Voinea a avut încă o oportunitate în minutul 69, când a preluat la 10 metri, dar șutul i-a trecut peste poartă. Spre final, Minerul a reechilibrat jocul și a trecut pe lângă gol la șuturile lui Stoian și Luca, astfel că, fără a se mai înscrie, s-a intrat în prelungiri. Mătăsărenii, în ciuda evidentei oboseli dublată și de experiența inferioară, au avut mai multe ocazii în cele două reprize de prelungiri, dar cum nu s-a mai înscris la nicio poartă, jocul a fost decis la loviturile de departajare. Șansa părea să surâdă minerilor după prima serie, când Luca a marcat, iar Posteucă a tras pe lângă poartă, dar pentru mătăsăreni au mai marcat doar Stoian și Schinteie, Minciună și Vlăduț, oamenii pe a căror prospețime s-a mizat la punctul cu var, au ratat, în vreme ce Damila Măciuca a înscris tot ce a mai avut și și-a adjudecat victoria cu 6-5.

Minerul Mătăsari – Damila Măciuca 5-6 (2-0, 2-2, 2-2,2-2)

Stadion „Minerul” Mătăsari

Spectatori: 300

Au marcat: Ștoiu (min. 31 – din penalti), Turcin (min. 37) / Voinea (min. 55), Posteucă (min. 65 – din penalti)

Minerul: Popescu – Schinteie, Sava, Ularu, Geoagă – Drăcea (min. 64 Sandu), Stoian, Ștoiu (93 Vlăduț), Clipici (min. 79 Minciună) – Turcin, Luca. Antrenor: Victor Ardeoiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.