RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Turneu internațional de tenis de câmp la Târgu Jiu

/ 27 august 2012

Asociația Sportivă “TENISTAR” Târgu Jiu, în parteneriat cu Tennis Europe Junior Tour și Federația Română de Tenis, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu, organizează în perioada 28 august – 2 septembrie 2012 un turneu internațional de tenis de câmp, adresat copiilor de până la 12 ani, dotat cu “Trofeul Municipiului Târgu Jiu”.

Această primă ediție face parte dintr-o serie de trei turnee internationale U12, “Tennis Europe Junior Tour”, ce au loc în acest an în România, Târgu Jiul fiind astfel lângă București și Timișoara, pe harta tenisului de câmp românesc.

Turneul se va desfășura atât la băieți cât și la fete, la simplu, dar și la dublu, în concurs anunțându-și prezența tineri tenismeni din Franța, Serbia, Australia, Republica Moldova și Rusia, printre sportivii români numărându-se și două tinere speranțe gorjene, Iulia Ilinca și Anastasia Gheorghescu.

Cea mai valoroasă participare la acest turneu pare să fie sârboaica Jovana Vukovic, care a obținut săptămâna trecută locul I la un concurs similar în Slovenia.

În funcție de rezultatele obținute în aceste competiții, sportivii acumulează puncte necesare pentru o poziție cât mai bună în clasamentele internaționale, mai mulți sportivi români făcând salturi considerabile în clasamentul european datorită rezultatelor obținute în astfel de turnee.

Competiția se va desfășura la Baza sportivă Mirual, situată în strada Narciselor nr. 20, lângă Vamă, iar partidele vor debuta marți, 28 august, urmând ca semifinalele și finalele să se dispute sâmbătă, 1 septembrie, cu începere de la ora 09:00. La finale și festivitatea de premiere este așteptat președintele Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir. Premiile vor fi asigurate de sponsorii competiției: Artego, Mirual și Top.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.