RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două înfrânegri pentru Energia în Trivale

/ 26 august 2012

Energia Rovinari a desfăşurat în acest weekend primele partide amicale ale verii, trupa lui Nikolic susţinând în Trivale două teste în compania divizionarei A, BCM U Piteşti.

Ambele amicale au adus însă, câştig de cauză gazdelor, care s-a impus, sâmbătă, în faţa Energiei cu scorul de 75-61, iar apoi, duminică, cu 76-61 (20-21, 20-21, 21-10, 15-9), la capătul unor jocuri destul de echilibrate.

Slobodan Nikolic nu-şi face deloc griji în ceea ce priveşte modul cum decurge pregătirea pentru noul sezon. „Pot să spun că s-a jucat destul de bine, chiar cu un anumit angajament ridicat. M-a interesat mai puţin rezultatul, importante a fost reacomodarea cu condiţiile de joc şi modul cum au răspuns o parte dintre jucătorii transferaţi în această vară. În condiţiile în care nu ne-am putut baza pe Steffel şi pe Giles, uşor accidentaţi, am încercat să folosesc tot lotul avut la dispoziţie”, a declarat antrenorul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.