RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lazar va fi titular la Iași

/ 23 august 2012

Pedro Mingote a lipsit de la ultimele antrenamente ale Pandurilor acuzând o accidentare la faza la care a provocat penaltiul din care Oțelul a marcat primul său gol la Târgu Jiu, condiții în care David Lazar devine titular în poarta gorjenilor.

„A sosit și momentul lui Lazar. Sperăm că el va fi pregătit să intre cu încredere în poartă, să dea siguranță echipei, să-și câștige locul. E șansa lui. Atunci când apare oportunitatea asta trebuie să demosntreze că ne putem baza în el. Am încredere în el, nu am niciun fel de teamă cu toate că este un jucător foarte tânăr. A apărut posibilitatea, prinde de tricou și nu-i mai da drumul!”, spune Grigoraș despre șansa pe care Lazar o primește odată cu meciul de la Iași.

Lazar este internațional de tineret al României, tânărul portar al Pandurilor fiind titular în poarta naționalei conduse de Emil Săndoi în partida câștigată în deplasare în fața Suediei cu 2-0.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • dan spune:

    mingote mai este si parsiv.Nu stie cum sa scuze gafa si acum se da lovit.Stia sigur ca nu va fi titular urmatorul meci si a inscenat accidentarea.Raman la parerea ca este un portar de locurile 15-18,daca nu de liga -2-a.

  • spaga spune:

    grig ce tot al bagi in poarta pe obositul de mingote ??
    e cumva tanar si vrei sa creasca in valoare? la valoarea lui si la anii lui ar trebui sa fie al 3 portar al echipei. avem 2 portari de nationala under21.20 si joaca minngo..macar de ar apara bine ,fara sa gafeze !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.