RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, chemat la naționala Lituaniei

/ 21 august 2012

Pe adresa clubului Pandurii a mai sosit o scrisoare de convocare și nu este vorba de jucători români și nici de Ousmane Viera, jucător deja obișnuit cu selecțiile la naționala Coastei de Fildeș.

Lituanianul Deivydas Matulevicius a fost convocat la naționala de seniori a țării sale pentru primele două meciuri din campania de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014 ce va avea loc în Brazilia. Atacantul Pandurilor va face parte din lotul Lituaniei pentru partidele Lituania – Slovacia, de pe 7 septembrie, și Grecia – Lituania, de pe 11 septembrie, Matulevicius fiind chemat la reunirea echipei sale naționale pe 3 septembrie.

„Am mai multe selecții la naționala de tineret și am o selecție și la naționala mare, dar acum este pentru prima dată când sunt chemat la prima reprezentativă pentru un meci oficial”, a declarat Deivydas Matulevicius, care a fost titular la Pandurii în ultima etapă, contra Oțelului, fără a avea însă o evoluție strălucită.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.