RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Oțelul Galați 3-2 (1-0) – LIVE TEXT – scor final

/ 20 august 2012

Pentru Pandurii a sosit momentul în care gorjenii visează la răzbunarea rezultatelor negative înregistrate în compania Oțelului în ultimele întâlniri directe, elevii lui Grigoraș având și șansa de a se menține pe primul loc în Liga 1 în cazul unei victorii la cel puțin două goluri.

Pandurii Târgu Jiu – Oțelul Galați 3-2 (1-0)

Stadion „Tudor Vladimirescu”, spectatori: 6.000

Au marcat: Maxim (min. 18 – din penalti), Botadjine (min. 72 și 90+2) / Iorga (min. 62 – din penalti), Inkango (min. 90)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor, Răduț (min. 63 Boutadjine) – Maxim (min. 80 Al. Grigoraș), Matulevicius (min. 66 Lemnaru), Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraș.

Oțelul: Brăneț – Râpă, Benga, S. Costin, Ljubinkovic – Neagu (min. 80 Punocevac), Giurgiu – Inkango, Viglianti (min. 46 Băjenaru), Stromajer (min. 59 Iorga) – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonașe galbene: Matulevicius (min. 6), Botadjine (min. 84)  / Viglianti (min. 22), Pena (min. 23), Giurgiu (min. 70), Benga (min. 86)

Arbitri: Alexandru Tudor – Aurel Oniță, Iulian Radu.

Filmul meciului:

Min. 2: Pena produce panică în careul Pandurilor, dar Mingote scapă cu fața curată.

Min. 5: Maxim are o incursiune spectaculoasă pe partea dreaptă, intră în centru și șutează de la marginea careului, dar mingea trece mult peste poartă.

Min. 17: GOOOOOOOOOOOL PANDURII !!! Maxim îl angajează frontal pe Răduț, iar Brăneț îl faultează pe ex-stelist. Maxim execută și aduce Pandurii în avantaj.

Min. 34: Răduț încearcă un voleu de la 18 metri, dar Brăneț este la post și reține fără probleme.

Min. 35: Inkango are o ocazie imensă de a egala, dar Viera deviază în corner șutul oțelarului.

Min. 37: Răduț croșetează frumos pe stânga, intră în centru și șutează de la 20 de metri, dar mingea trece peste poarta gălățenilor.

Min.41: Maxim șutează de la 17 metri în blocajul lui Giurgiu, cornerul rămâne fără rezultat.

Min. 45: Șutul lui Nistor de la 21 de ani trece puțin pe lângă vinclul porții lui Brăneț după ce Sergiu Costin blocase anterior un șut al lui Răduț.

Min. 45: Pena încearcă un șut de la 27 de metri, în diagonală, dar Mingote reține și Pandurii rămân în avantaj pe perioada pauzei.

Min. 54: Stromajer șutează din unghi, dar Mingote reține fără probleme.

Min. 56: Ibeh scapă spre poarta lui Brăneț, dar preluarea îl trădează și este blocat în ultimul moment, Pandurii ratând o imensă ocazie de a majora scorul.

Min. 60: GOL OȚELUL!!! Mingote respinge în față un șut al lui Iorga și apoi îl faultează pe Pena, oaspeții beneficiind de lovitură de pedeapsă.

Min. 66: Maxim îi pasează pe contraatac lui Karim Boutadjine, iar acesta șutează de la marginea careului puțin pe lângă poartă.

Min. 72: GOOOOOOOOOOOL PANDURII !!! Karim Boutadjine prinde un șut de excepție, așează mingea în vinclul porții gălățene și ridică tribunele în aer, 2-1 pentru Pandurii!

Min. 85: Karim Boutadjine șutează de la 25 de metri, puțin peste poarta Oțelului.

Min. 89: Lemnaru driblează și portarul dar trimite în bară, Pandurii ratează ocazia revenirii pe primul loc.

Min. 90: GOL OȚELUL!!! Inkango reduce stadionul la tăcere marcând după o pasă a lui Pena.

Min. 90+2: GOOOOOOOOOOOL PANDURII !!! Karim Botadjine face dubla cu un nou golazzo și aduce victoria Pandurilor în aplauzele unui întreg stadion!

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    o spun de un an jumate mingote e vai de capul lui face 1-2 meciuri bune pe an in rest vai mama lui,nu e un portar care da siguranta dar ce ma mira cand la varsta lui varful de cariera e acum la pandurii

  • alin spune:

    KARIM BENZEMA!!!

  • gabi spune:

    Domnule ,Grig un portar va rugam…Mingote e ‘COMISAR”!

    • dan spune:

      de fiecare data ne-a tocat acest parior, zis mingote.In acelasi mod i-a bagat in joc si pe ceahlaul si pe otelul.Este un portar mediocru care apara tot ce vine fix pe el,nu iasa pe centrari,nu are joc de picior….nu are cam nimic si este mereu titular….
      pacat pt ca toate echipele au portari buni iar noi suntem varza la acest capitol…

      • ILoveEnergia spune:

        Dumnezeule, sezonul acesta s-a cautat atacant sa il inlocuiasca pe Batin, mijlocas sa il inlocuiasca pe Pintilii, fundas sa il inlocuiasca pe Chiriches, pe toate posturile s-au cautat rezerve dar pe postul de portar?????? Unde Dumnezeu s-a cautat si s-a adus un portar cat de cat bun pentru echipa Pandurii care a avut un joc MINUNAT atat sezonul trecut cat si in acest inceput de campionat?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.