RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad vrea să spargă gheața și să marcheze și el

/ 16 august 2012

Alexandru Vlad a devenit în scurt timp unul dintre pilonii de bază ai Pandurilor deși în urmă cu un an pornea cu a treia șansă în lupta pentru titularizare pe postul de fundaș stânga.

Revenit în vara trecută după un împrumut la Săgeata Năvodari, Alexandru Vlad a profitat de situația creată după plecarea lui Grecu și s-a impus pe postul de fundaș stânga atunci când Grigoraș i-a oferit tricoul de titular: „Nu ştiu dacă sunt titular de bază. Eu încerc să îmi fac datoria. După fiecare meci îmi fac o evaluare după cum am jucat, dar domnul profesor ştie cel mai bine ce fac bine şi ce nu. Favoriţi erau Grecu şi Cardoso şi apoi eu. Am avut încredere şi ştiam că îmi va veni şi mei rândul”, a declarat Alexandru Vlad. Fără gol marcat, dar cu multe incursiuni în atac în partidele disputate în Liga 1, Vlad speră să spargă gheața cât mai curând: „Încerc să fac cât mai bine şi faza de atac şi, de ce nu, să şi înscriu. La câte ocazii am avut vreau să sparg şi eu gheaţa. Am avut ocazii, anul trecut cu Vaslui şi Dinamo”, a mai spus jucătorul, care mărturisește că în cazul său nu este vorba de vreun talent extraordinar, ci de foarte multă muncă, muncă ce speră să-l ducă și spre echipa națională.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.