RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera: „E realitate, nu visăm!”

/ 7 august 2012

Ousmane Viera, noul căpitan al pandurilor, se freacă la ochi și constată că nu e nicio greșeală, echipa sa este liderul Ligii 1.

„Nu pot să zic că ne așteptam la acest start perfect, dar acum e realitate, nu visăm. Trei meciuri, trei victorii! Este bine…”, spune fericit Viera, care are și el, ca și echipa sa, un start bun de campionat, mult mai bun decât reușea ivorianul până acum. Dacă poziția Pandurilor îl surprinde puțin, în ceea ce privește rețeta succesului spune că este simplă: „Secretul acestei evoluții bune nu este ceva nou. Am lucrat, am muncit împreună și eu cred acesta este secretul Pandurilor”, a mai spus Viera. Acesta spune că după euforia celei de-a treia victorii consecutive din acest sezon începe munca pentru ceea ce poate însemna confirmarea valorii echipei gorjene, meciul din deplasare cu FC Vaslui, un teren pe care Pandurii n-a reușit până acum să câștige niciun punct.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.