RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Retrageri în lanț în fotbalul mic din Gorj

/ 7 august 2012

Criza financiară, dar strategiile politicilor locale au condus la multe retrageri la nivelul ligilor a IV-a și a V-a la nivelul județului Gorj.

Ralbex Turcinești, Constantin Brâncuși Brătuia, Bistrița Telești, Știința Cloșani, Știința Peștișani, Zorile Moi, Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu și Jiul Rovinari II nu s-a înscris în campionat și nici nu vor mai avea posibilitatea de a se înscrie, iar Victoria Bolboși este posibil să se retragă și ea, a anunțat Jean Bălănescu, secretarul general al AJF Gorj. Acesta a mai declarat că în locul Bistriței Telești a fost înscrisă Voința Telești, iar alte trei echipe noi au fost primite în Liga a V-a, acestea fiind Avântul Baia de Fier, AS Scoarța și Viitorul Cătunele.

Participantă în sezonul trecut în competiția Ligii a IV-a, Știința Drăguțești a luat decizia de a participa în campionatul inferior, în Liga a V-a.

Astfel, noul sezon al Ligii a IV-a va aduna la start 16 echipe, iar la onoare va fi o serie de 14 echipe și una de 12 echipe, debutul campionatului urmând a fi stabilit în viitorul apropia, conducerea AJF Gorj urmând a alege între 26 august și 2 septembrie, aceștia luând în calcul chiar și temperaturile, destul de ridicate în județ în această perioadă.

Retrageri s-au înregistrat și la nivelul echipelor de juniori, Parângul Mușetești, Viitorul Țicleni, Pandurașul Târgu Jiu și Gloria Energia Târgu Jiu declarând forfait.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.