RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a semnat cu Flavius Lăpuște! – EXCLUSIV

/ 6 august 2012

Energia Rovinari și-a completat lotul asigurându-și serviciile experimentatului jucător român Flavius Lăpuște.

Extrema-pivot de 34 de ani este cea cu care echipa gorjeană își încheie astfel campania de achiziții din această vară, Lăpuște venind să pună umărul la începlinirea obiectivului trasat de conducere echipei, acela de a se clasa în primele șapte. Lăpuște are 2,01 m și 102 kg și a evoluat în ultimul sezon în tricoul celor de la BC Mureș Târgu Mureș, echipă pentru care a jucat în 27 de partide cu o medii pe meci de 22:22 de minute, 6,2 puncte și un indice de eficiență de 7,2.

„Ieri seara am căzut de acord, iar astăzi am semnat contractul cu Flavius Lăpuște. Acum avem lotul complet și pregătirea  poate fi efectuată așa cum trebuie. Pivotul Rashaad va ajunge în România în noaptea de 11 pre 12 august și va prinde și el câteva zile în cantonamentul de la Cheile Buții”, a declarat Dan Cumpănașu, președintele secției de baschet a clubului Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!

11 Comentarii până acum

  • vlad spune:

    Bine bine .. Pt 4 si 5 avem rotatie buna , cu Singleton , Steffel , Mocanu , Lapuste .. Dar pt posturile 1 2 3 ? Avem Nikolic , Darby si Gilles titulari cel mai probabil .. Si la rotatie ? Atanackovic si mai cine ?

  • vlad spune:

    Dupa mine ar mai fi fost bun un jucator de pozitie 2-3 asa .. La rotatie ..

  • realgorj spune:

    Sezonul trecut am fost deficitari la 4-5, acum cred ca suntem acoperiti cu cei 4 jucatori care pot evolua. Personal, nu-mi fac griji la 1-2-3, unde Nikolic, Atanackovic, Darby si Giles pot face fata cu succes, sunt jucatori care pot duce un meci. Si nu l-as uita(pentru perioade mai scurte) nici pe Gliga, nici pe Rosu. Cred ca avem un lot mai bun ca anul trecut.

    • vlad spune:

      Si eu spun ca avem un lot sensibil mai bun decat cel de anul trecut . In mod normal prindem play-off-ul .. Insa am unele dubii la 1,2,3 la rotatie acolo , atata tot . Acum sper ca cei in masura sa hotarasca stiu ce fac . Sa dea domnul sa fie un sezon cel putin la fel de bun ca cel de anul trecut . Doamne ajuta ! 🙂

    • a fan spune:

      De acord TOTAL cu tine ! Nu trebuie sa ne facem griji ..cel putin acum , pentru ca pe hartie suna foarte bine lotul ! La rotatie la 1-2-3 cum spui si tu poate intra si Gliga si Rosu atunci cand este nevoie , cateva minute , pentru ca sunt jucatori buni , care asteapta doar sa li se dea sansa sa joace ! Vom vedea in meciurile amicale si la inceputul campionatului mai multe ! Hai Energia !

  • Laurentiu spune:

    Se aude ceva despre abonamente?Ziceau ca anunta in jurul datei de 1 August dar la noi onorarea promisiunilor si profesionalismul sunt SF.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.