RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Costel Enache: ”Ne e ciudă că nu putem și noi să realizăm așa ceva…”

/ 6 august 2012

Tehnicianul Ceahlăului are doar cuvinte de laudă la adresa Pandurilor echipă de pe terenul căreia a plecat învins cu 3-1.

„Am văzut un joc cu care Pandurii ne obișnuiește în ultima vreme, un joc plăcut, dinamic, cu entuziasm. Ne e, oarecum, ciudă că nu putem și noi deocamdată să realizăm așa ceva. E o echipă foarte frumoasă, plăcută și, mai mult decât atât, și foarte eficientă. A fost un meci pe care l-au controlat și l-au câștigat meritat. Pandurii e o echipă care merită respect, e foarte preocupată de joc și sunt convins că mulți oameni apreciază ceea ce se face la Târgu Jiu. Atuul Pandurilor este entuziasmul. Au jucători cu o tehnică foarte bună, o posesie foarte bună, viteză bună, forță, este o echipă echilibrată pe toate posturile. Cred că dacă păstrează entuziasmul, plăcerea de a juca și unitatea de grup au un cuvând greu de spus în campionat”, a declarat Costel Enache la finalul întâlnirii de la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.