RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia se reunește în această seară – UPDATE

/ 1 august 2012

Data de 1 august a fost fixată de Slobodan Nikolic pentru reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon la Energia, așa că, în această seară, majoritatea jucătorilor vor fi prezenți la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

            Până în acest moment, Energia se bazează pe un lot de treisprezece jucători aceștia fiind: Viorel Mocanu, David Steffel, Rashaad Singleton, Louis Darby, Robert Gilles, Stefan Atanackovic, Stefan Nikolic, Brice Kabengele, Claudiu Alionescu, Alexandru Gliga, Adrian Roșu, Alexandru Deconescu și Răzvan Bratoloveanu.

Conducerea Energiei spune că lotul va mai fi completat cu încă un jucător român. În cărți a fost Orbeanu, care în ultimul sezon a jucat la SCMU Craiova, însă negocierile au stagnat. Oficialii echipei gorjene spun că este posibil ca pista să fie reluată, iar dacă nu se va ajunge la un acord cu Orbeanu, va fi adus un alt jucător român care să completeze lotul cu care Slobodan Nikolic va ataca prima parte a campionatului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • vlad spune:

    Giles a fost bun . Nu stiu de ce a plecat exact , dar avea mana de 3 si era atletic . Plus acest pivot Singleton care sper sa fie bun , cel putin ca Trim ..

    Eu zic ca ne-ar trebui neaparat ramanerea lui Kabengele si inca un jucator rezerva pt 2-3 acolo , roman ( avand in vedere ca nu se mai poate strain , din moment ce avem deja 6)

  • masca spune:

    CHALONS-REIMS DIN LIGA 2 FRANCEZA POATE…LOCUL 3.DAR EU M-AM UITAT SI NU APARE NUMELE LUI ACOLO

    • dodo spune:

      Chalons-Reims bring in Brice Kabengele-Kalala – Jul 31, 2012

      POSTED BY:
      EUROBASKET NEWS
      follow us on

      Brice Kabengele-Kalala (196-G-81) will continue his career in France. He agreed on terms of contract with Chalons-Reims. The guard spent the previous season in Romania. He played for Energia Rovinari Targu Jiu. Brice Kabengele-Kalala tallied 10.7 points, 3.2 rebounds, 1.3 assists per game in Division A. Previously the guard had stints with Timisoara, Politekhnica Iasi, CSU Ploiesti, CSU Sibiu, Anjou Basket, Chalons-en-Champagne, Orleans. Brice Kabengele-Kalala participated at Romanian League All-Star Game in 2006 and 2008. Brice Kabengele-Kalala was Slam Dunk Contest winner in 2008. The guard was Romanian League champion in 2010. He was the member of Romanian National Team in 2006/07 seasons.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.