RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu: „Victoria de la Mediaș a fost un cadou frumos!”

/ 31 iulie 2012

Adrian Rusu a jucat din postura de rezervă în victoria Pandurilor de la Mediaș, însă a avut suficiente motive de bucurie, de ziua sa, cu el în teren, echipa gorjeană a reușit un succes important, a pus trupa lui Grigoraș pe primul loc în Liga 1.

            „Le-am mulțumit colegilor mei, victoria de la Mediaș a fost un cadou deosebit. A fost chiar prima dată în viața mea când am jucat de ziua mea și eram convins că voi primi un cadou frumos din partea colegilor mei și chiar așa a fost. Le mulțumesc încă o dată!”, a declarat jucătorul Pandurilor, care în ziua meciului de la Mediaș a împlinit 28 de ani. Rusu spune că se aștepta la un parcurs bun al Pandurilor în debutul campionatului și chiar la poziția de lider, însă spune că doar la final de campionat se trage linie și doar atunci contează poziția pe care este echipa.

            Chiar dacă a ieșit foarte bine de ziua sa, era loc și de mai bine, însă a fost puțin ocolit de șansă la șutul puternic din minutul 88 când a fost aproape de a înscrie. Cu toate acestea, Rusu spune că nu este o problemă dacă el nu înscrie pentru că rolul său în echipă este altul: „Dacă e să înscriu e foarte bine, dacă nu, știți cum e, eu sunt un tip pentru altceva. Citeam și eu în Sport în Gorj, eu car pianul, nu cânt la pian. Dacă e să marchez, cu atât mai bine, important e să marcheze colegii și să câștige echipa. Să cânte bine orchestra, să își facă bine fiecare treaba acolo unde li se cere. La Mediaș am fost aproape să înscriu, am prins un șut puternic, dar nu contează că nu am marcat”, a mai declarat Adi Rusu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.