RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă un premiu Fair-Play trimis de FRF în Gorj

/ 31 iulie 2012

Pandurii a primit din partea Federației Române de Fotbal, înaintea primului meci din acest campionat, premiul Fair Play pentru cea mai „cuminte” echipă din Liga 1 în campionatul precedent, însă trupa lui Grigoraș nu este singura echipă gorjeană ce a primit un astfel de premiu din partea FRF.

Minerul Jilț Mătăsari, echipă care în sezonul trecut a evoluat în campionatul Ligii a III-a în seria a IV-a, a primit o plachetă din partea federației pentru fair-play-ul de care a dat dovadă în campionatul precedent: „Am primit o plachetă foarte frumoasă din partea federației. Este o distincție pe care am primit-o pentru modul fair-play în care ne-am apărat șansele în sezonul precedent”, a declarat Ion Șolea, directorul sportiv al grupării mătăsărene.

După ce în campionatul trecut a mers pe mâna unor antrenori cu CV-uri bogate, dar salvarea de la retrogradare a obținut-o cu cuplul local Ardeoiu-Alecu, Minerul Mătăsari va continua să le acorde încredere acestora: „Am fost în discuții cu mai mulți antrenori, chiar și cu Adrian Bogoi, dar, după ce ne-am fript în trecut, suntem mult mai atenți acum și am considerat că acești antrenori, Victor Ardeoiu și Ion Alecu, merită sprijinul nostru în continuare cu un nou lot, cu jucători tineri, dornici de a face pasul spre performanță”, a mai spus Șolea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.