RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se tem de „plăieși”, dar țintesc a treia victorie

/ 30 iulie 2012

Alexandru Maxim atrage atenția că jocul din runda a treia nu va fi unul ușor pentru Pandurii, Ceahlăul fiind o echipă imprevizibilă.

            Ceahlăul a început dezastruos campionatul, pierzând categoric la Ploiești, în fața Petrolului, însă a remizat pe teren propriu în runda a doua cu campioana, CFR Cluj, fapt care-l face pe Maxim să vadă în echipa moldoveană un adversar redutabil în meciul de vineri: „Ne aşteaptă un meci greu cu Ceahlăul, vrem victoria, să continuăm acelaşi parcurs. Ceahlăul a demonstrat că a fost o relaxare de moment la Ploieşti, însă au un grup puternic, echipă bună. Ne va fi greu cu ei, ne dorim victoria şi să ne menţinem sus. Îmi doresc să fim pe primul loc şi după meciul cu Ceahlăul”, a declarat Maxim. Acesta a mărturisit că atât el cât și colegii săi se gândesc mai puțin la bani și mai mult la poziția echipei în clasament, una care le poate aduce beneficii mai mari în viitor: „Nu am vorbit de bani. Pentru noi, ca fotbalişti, ne dorim să fim mai sus. Cu cât echipa merge mai bine, cu atât şi noi suntem văzuţi mai bine şi ne creşte cota”, a explicat Maxim.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.