RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A de la Pandurii au plecat la Rânca

/ 30 iulie 2012

Sub comanda antrenorilor Constantin Andriucă și Sorin Vintilescu, juniorii A de la Pandurii au început de astăzi un stagiu de pregătire montană de o săptămână la Rânca.

„Am început un an nou la juniori republicani A, copii născuţi 94-95. Avem o săptămână de când am început munca, mergem în cantonament la Rânca pentru o pregătire centralizată. Ne punem la punct. Obiectivele sunt clasarea pe primul loc în grupă şi accederea în primele echipe pe ţară”, a declarat Andriucă în această dimineață, înaintea urcării la Rânca. Acesta își atenționează elevii că acest cantonament nu va fi unul ușor și că, pentru atingerea performanței, este nevoie de multă muncă: „O să vadă dealurile şi terenul denivelat. Pregătirea fizică e obiectivul, cu mingea lucrăm apoi. O să facem două antrenamente pe zi. O să facem şi o înviorare de dimineaţă, la ora 7, pentru că acești copii au uitat ce e aia înviorare. Vrem să-i aducem cu picioarele pe pământ, trebuie să faci sacrificii. Cred că zilnic vor alerga în medie de 15 kilometri”, a adăugat antrenorul juniorilor A de la Pandurii.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.