RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius și Boutadjine, în pericol să rateze prima etapă

/ 18 iulie 2012

Tehnicianul Pandurilor nu are liniște înaintea meciului cu U Cluj, programat a se disputa vineri la Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:30.

            Petre Grigoraș se teme că unii dintre jucătorii transferați de Pandurii în această vară i-ar putea lipsi la meciul de debut din acest campionat din cauza unor probleme birocratice: „Din păcate, avem probleme importante. Încă nu am o siguranță totală cu toți jucătorii nou veniți vor fi legitimați pentru prima partidă. Este îngrijorător, a trebuit să iau 20 de jucători în lot pentru ca în ziua jocului să am măcar 18. Sunt anumite probleme în ceea ce privește legitimările lui Matulevicius și Karim, încă nu sunt rezolvați, dar sper să se poată rezolva. Nu sunt probleme de contracte, ci doar de primirea cărții verzi, a dreptului de joc, de muncă… Aceste lucruri se pot rezolva chiar și în ziua jocului, dar e puțin incomod să nu poți să știi pe cine te bazezi cu 48 de ore înainte de primul meci din campionat”, a declarat îngrijorat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    conducere de 2 bani care nu sunt in stare nici petardele astea de 2 lei libere de contract sa le inregistreze ce pretentii sa mai avem ….apropo cititi pe gsp ce e cu bugetul de 9 milioane pe an si cum se sifoneaza bani de acolo (bani publici,macar de ar face performanta,condescu nu se mai satura si echipa e mediocra rau),vedeti realitatea care este cu adevarat motivele de 2 lei ca nu ne permitem jucatorul x,nu sunt bani si asa mai departe …..acum serios cate echipe au in fiecare an de 5 ani un buget sigur anual de aproape 10 milioane sigur pe care se bazeaza va spun eu niciuna…..rusine celor care se complac si permit situatia asta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.