RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Duel gorjean în Cupa României la Țicleni

/ 17 iulie 2012

Miercuri, pe stadionul din Țicleni, cu începere de la ora 17:30, Petrofac Țicleni și Minerul Jilț Mătăsari se vor confrunta într-un duel gorjean al competiției KO.

Noul antrenor al echipei din Liga a IV-a, Gabi Răscol, spune că meciul va fi unul aparte, el având la dispoziție foarte puțini jucători: „Nu știu dacă ne putem bate în condițiile actuale pentru calificare. Avem un lot subțiat numeric. Obiectiv nu avem stabilit pentru cupă, problema noastră este să reușim să facem un lot bun pentru promovare”. Petrofac Țicleni a rămas cu 10 jucători din vechea gardă, Amzucu, Adi Popescu, Chiriac, Romeo Rădoi, Arpi Popescu, Murărețu, Fărcășanu, Berescu, Dragoș Popescu și Badea, iar pentru jocul din Cupa României se mai încearcă legitimarea pe ultima sută de metri a încă 5 jucători: Frățilescu, de la Pandurii, Mihai și Giorgi, de la LPS Târgu Jiu, Murdărea, de la Minerul Mătăsari, și Tarhat, de la Ralbex.

Lucrurile nu sunt deloc roz nici în tabăra mătăsăreană, echipa antrenată de Victor Ardeoiu și Ion Alecu confruntându-se cu același gen de probleme, în această vară Minerul Mătăsari a ales să facă o drastică schimbare de generații renunțând la un grup masiv de jucători în încercarea de a întineri echipa și de a aduce jucători care să aibă o mai mare „foame” de rezultate.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.