RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrofac Țicleni are un nou antrenor

/ 12 iulie 2012

După ce a pierdut pe teren promovarea în Liga a III-a pierzând barajul cu Muncitorul Reșița, Petrofac Țicleni speră ca federația să îi ofere un loc în acest eșalon dacă vor fi echipe care se vor retrage în această vară.

Gruparea din Țicleni a schimbat și antrenorul, în locul lui Samir Bufanu fiind numit Gabi Răscol, acesta urmând a fi ajutat de Romeo Rădoi: „În urma discuțiilor avute cu cei din conducerea celor de la Petrofac Țicleni am ajuns la un acord. Acum așteptăm să vedem care va fi rezultatul cererii fpcute de club la Federație cu privire la primirea echipei în Liga a III-a. În funcție de acest rezultat, care ar putea veni pe 20 iulie, dar chiar și mai devreme, vom stabili și obiectivul echipei. Dacă vom juca în Liga a IV-a, în mod cert obiectivul va fi promovarea, dacă vom fi primiți în Liga a III-a, atunci vor fi mai multe discuții pentru că trebuie aduși noi jucători. Rămânerea în Liga a III-a va fi foarte greu de îndeplinit în condițiile în care vor retrograda 6 echipe”, a declarat Gabi Răscol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.