RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energetica Tismana urcă pe locul 7 la Apel

/ 11 iulie 2012

Comisia de Apel din cadrul A.J.F.Gorj, întrunită în data de 10.07.2012, a luat în discuţie memoriul înaintat de AS Energetica Tismana, cu referire la hotărârea Comisiei de Competiţii şi Disciplină din 29.05.2012.

Vulturii Fărcăşeşti a contestat unul dintre jucătorii echipei gazdă, Fabian Dănescu, intrat la pauză, imediat după partida disputată la Tismana, însă oficialii echipei din Fărcăşeşti au admis că jucătorul respectiv a fost prezent pe teren, acuzând faptul că un alt jucător ar fi evoluat pe fals care însă nu a fost contestat şi în raportul de joc. Cum nu s-a adus nici o probă concretă şi nici arbitrii sau observatorii jocului nu au putut spune cu certitudine dacă s-ar fi produs o neregularitate, Comisia de Apel a dat câştig de cauză echipei din Tismana.

Comisia de Apel a hotărât menţinerea rezultatului înregistrat în teren la jocul din etapa a XXIX-a dintre Energetica Tismana şi Vulturii Fărcăşeşti, scor 2-1.

Astfel, în urma acestei decizii, Energetica Tismana a acumulat 53 de puncte şi a urcat pe locul 7 în clasamentul final al Ligii a IV-a în timp ce Vulturii Fărcăşeşti, cu 64 de puncte, se menţine pe poziţia a 4-a.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.