RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Manual de Licențiere mai stufos pentru 2013-2014

/ 10 iulie 2012

După ce în acest an trebuie să-și pună în funcțiune sistemul de încălzire a suprafeței de joc pentru a putea juca la Târgu Jiu, din sezonul 2013-2014 Pandurii vor avea de făcut noi investiții în infrastructură pentru a obține licența.

Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor, spune că an de an Manualul de Licențiere cuprinde tot mai multe criterii noi pentru acordarea licenței: „Dacă de anul acesta trebuie să îndeplinim un criteriu din Manualul de Licenţiere legat de încălzire, de la anul cerinţele cresc. Astfel, se cere ca cel puţin 3.000 de locuri de pe orice stadion de Liga 1 să fie acoperite. Trebuie să ne gândim la o modalitate să rezolvăm această problemă din timp, o să studiem situaţia exact şi vedem ce e de făcut. Cred că tribuna a II-a e vizată pentru a i se monta acoperiş, criteriu obligatoriu în Manualul de Licenţiere”, a declarat oficialul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • Florin spune:

    Poate ar trebui un nou stadion. Un stadion cum este al lui Petrolul sau unul mai mic gen Chiajna. Daca politica clubului este sa vanda jucatori de ce nu se investesc o parte din bani in constructia unui nou stadion.

    P.S. acum 3-4 ani am fost in Swindon. Orasul nu este mai mare decat Targu-Jiu insa aveau un stadion super. Si echipa locala nu avea pretentii de Europa League. Ei erau in liga a 4-a.

  • Cristi spune:

    Mai intai sa ramaneti voi in Liga 1 si dupaia sa va ganditi la altele , dupa lotu actual nu va vad bine….

    • gorj spune:

      ESTI VREUN FRUSTRAT DE LA CRAIOVA….vedeti-va de forta voastra INEXISTENTA pe care abia asteptam sa o umilim LIVE pentru ca pe moment se zbate in anonimat!!!!!!!!!!! hahahaha

  • Cristi spune:

    Nu copilash sunt exact din Tg-jiu , nascut si crescut aici , zici ca sunt frustrat vrei adresa mea , iti dau nr de telefon sa ne intalnim sa vedem care mai e cu … mare ?

    • gorj spune:

      esti exact din Tg Jiu si dai in echipa fanion a judetului du-te atunci la meciurile din Liga 3 si lasa-ne cu comentariile tale!! ….si apropo nr tau de tel nu ma intereseaza daca tu ai alte afinitati e problema ta !!!! o zi buna !!!!

  • agagpe spune:

    se poate face un stadion nou prin fonduri europene si sprijinul primariei .unul ca cel de l.a ploiesti

  • Cristi spune:

    Nu am nici un fel de afinitati , dar vad ca esti tare in gura si nu dau delok in echipa , eu mi-am zis parerea , akm 2 zile am intrat prima data pe acest site , eu ce am zis mai sunt , m-am bazat pe faptul , eu orkm nu prea urmaresc prea mult , pe faptul ca au plecat niste jucatori importanti si nu am auzit sa se aduca cva , dekt 2-3 afoni auzi si tu liga 4 franta , cu ala vrei tu sa prinzi Europa League?? si inca 2-3 care au mai venit…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.