RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hagiu și Espino, variante pentru Energia

/ 10 iulie 2012

Gore Popescu este de părere că Energia va reuși să compenseze plecarea lui Mihai Păiuș, însă este nevoie de jucători buni, pe care conducerea clubului îi caută în aceste zile.

„Eu zic că se poate face echipă. Trebuie să ne preocupăm foarte intens în perioada aceasta pentru că, după cum se ştie, paleta de jucători români e destul de restrânsă. Ne trebuie neapărat trei jucători. Căutăm jucători buni, jucători inteligenţi şi cu forţă, jucători de atac şi apărare în acelaşi timp pentru că handbalul din ziua de azi nu mai permite jucători de o singură fază. Suntem în tratative cu câţiva jucători şi sper să le şi finalizăm”, a declarat Gore Popescu pentru Sport în Gorj.

Pe lista de achiziţii s-au aflat trei jucători, dar numai doi mai sunt în tratative cu gorjenii. Internaţionalul portughez, Bosko Bjelanovic, 27 de ani, 1,93 m, de la Madeira, este prea scump pentru Energia. Spaniolul Nelson Espino şi centrul Călin Hagiu, fost la U Cluj, au şanse mai mari să ajungă sub comanda lui Liviu Andrieş. “Am fost în discuţii cu Bjelanovic, un jucător portughez de origine sârbă, dar, sincer, pretenţiile lui au fost peste aşteptările noastre. El e jucător de naţională, joacă în naţionala Portugaliei, dar mi s-a părut extrem de scump pentru momentul actual. Pe partea dreaptă e vorba de un jucător de origine spaniolă. Eu sper să vină în România să-l vedem, să şi avem o discuţie cu el. De asemenea avem discuţii cu Hagiu de la Cluj, un jucător foarte bun, a fost vârful generaţiei lui. Sperăm să-şi revină şi la Târgu Jiu să facă treabă bună. Aceştia sunt jucătorii de care am avea nevoie, inter stânga, centru, inter dreapta. Cei vechi vor semna când vin la reunire. În principiu toţi şi-au dat acordul când au plecat şi cred că nici unul din ei nu se va răzgândi. De bine, de rău aici s-au dat salariile, chiar dacă s-au mai întârziat”, a declarat Gore Popescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.