RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Achiziţiile sunt OK: “Cei care au venit răspund destul de bine”

/ 9 iulie 2012

Petre Grigoraş a tras concluziile după prima parte a cantonamentului de la Vosendorf. Nemulţumirile tehnicianului sunt legate de faptul că jucătorii străini din lot au ajuns pe rând în Austria.

Astăzi s-a alăturat lotului pandurilor şi ivorianul Viera, blocat la Bucureşti de o săptămână din cauza lipsei vizei Schengen.

“Nu e chiar ce mi-aş fi dorit. Ceea ce mi-aş fi dorit ar fi fost să am tot lotul la dispoziţie, dar, din păcate, nu i-am avut pe toţi de la început şi nu poţi fi foarte mulțumit. A apărut acea problemă cu Voiculeţ, cu accidentarea sa de la Braşov, şi nu a putut să se antreneze normal. Au mai fost probleme cu doi jucători, Ibeh și Viera, care nu au avut viză şi nu sunt la zi cu pregătirea, Viera abia astăzi soseşte la noi, dar trebuie să trecem peste toate astea şi să sperăm că în timpul care ne-a mai rămas să-l folosim exclusiv pentru a omogeniza lotul, echipa, să-i integrăm şi pe cei noi”, a explicat Grigoraş.

Iulian Mamele, adus de la Chiajna în această vară, pare să-şi fi câştigat locul de titular în defensivă, iar omogenizarea cu Viera era necesară. “Orice absenţă din lot afectează într-un fel sau altul. Asta nu înseamnă că nu se poate fără un jucător sau altul. Fiind jucătorul nostru aş fi vrut să fie şi la meciuri, chiar dacă este experimentat. În apărare a venit un jucător nou, Mamele, iar el poate fi de bază, ar fi fost bine să fi jucat mai multe meciuri împreună cu Viera”.
Tehnicianul s-a declarat satisfăcut de achiziţiile din această vară cu menţiunea că unii sunt în urmă cu pregătirea fizică “Deocamdată, sunt mulţumit de cei care au venit, răspund destul de bine”, a mai afirmat tehnicianul.

Pandurii a susţinut trei jocuri de verificare în Austria, unul pierdut, 0-2 cu Krivoi Rog (Ucraina 1) şi două câştigate, 4-0 cu SV Horn (Austria 2) şi 2-0 cu Kecskemeti (Ungaria 1). Ultimele două teste vor fi decisive pentru definitivarea primului “unsprezece”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.