RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Testează un francez, așteaptă un brazilian

/ 8 iulie 2012

Pandurii caută încă întăriri pentru ofensivă, în cantonamentul echipei gorjene sosind în ultimele zile un atacant francez care a și fost folosit în partida cu SV Horn.

            „Am testat un jucător francez, urmează să-l mai testăm și în următoarele meciuri. Încă nu putem spune mai multe despre el. Trebuie să-l mai vedem. Este posibil să vină și atacantul brazilian promis de Lucian Marinescu”, a declarat Eugen Pîrvulescu în legătură cu jucătorii ce ar putea întări atacul lui Grigoraș în viitorul sezon.

            Pena reprezintă în continuare un jucător pe care Pandurii îl dorește, dar totul depinde acum de Dorinel Munteanu: „În cazul lui Pena suntem în așteptare. Orice e posibil, dar totul depinde de Oțelul. Probabil și ei își caută în această perioadă un alt atacant și în funcție de ce găsesc vor decide dacă îl lasă sau nu pe Pena la noi. În momentul în care Oțelul este decisă să îi dea drumul lui Pena, noi suntem pregătiți, toate detaliile au fost discutate și restul e doar formalitate. Am văzut că Pena nu a jucat deloc la Oțelul în ultimul amical. Poate au vrut să vadă alți jucători. Sper să nu fie accidentat”, a mai declarat președintele executiv al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.