RSS post comments feeds rss email feeds twitter

VISA – 9-16 iulie, Sacelu, Gorj – 3.1 a TiA

/ 7 iulie 2012

În perioada 9-16 iulie CDCD – Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă implementează programul de activități din cadrul proiectului VISA, finanțat prin programul Tineret în Acțiune – Acțiunea 3.1 a – Schimburi de tineri.

La acest schimb participă 30 de tineri din România, Turcia, Republica Moldova, Azerbaijan, Spania și Bulgaria. VISA are ca scop promovarea participării tinerilor în promovarea conceptului de cetățenie europeană și a programelor de mobilitate pentru tineret.

Programul de activități al proiectului se bazează pe ateliere de lucru ce utilizează metode și tehnici de educație non-formală (teatru social, educație în domeniul drepturilor omului).VISA beneficiază și de suportul autorităților publice locale din comuna Săcelu – Județul Gorj și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj.

Sâmbătă, 14 iulie, cei 30 de tineri organizează la Săcelu un eveniment de tip Flashmob pentru promovarea cetățeniei europene.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.