RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii schimbă din mers

/ 7 iulie 2012

Doi dintre jucătorii luați de Grigoraș în cantonamentul din Austria au fost trimiși înapoi în România, în locul lor fiind ceruți alți doi jucători care se află sub contract cu gruparea gorjeană.

            Roberto Dumitru și Albert Voinea și-au făcut bagajele și s-au întors la Târgu Jiu după ce tehnicianul Pandurilor a decis ca în locul lor să fie chemați Alexandru Avramescu și Bruno Gomis. Președintele executiv al Pandurilor a explicat că pentru cei doi jucători care n-au reușit să termine cantonamentul din Austria cu echipa gorjeană se încearcă împrumuturi la o echipă de liga a II-a: „E posibil să meargă la pregătire cu cei de la Damila Măciuca sau alte echipe din Liga a II-a la care îi vom împrumuta pentru a avea jocuri. Era destul de greu ca ei să joace acum la Liga I şi e păcat să-i ţinem doar să se pregătească cu noi pentru că sunt jucători foarte talentaţi”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru site-ul oficial al Pandurilor.

            Avramescu merge în Austria pentru a lupta pentru un post în prima echipă lăsat liber de Pintilii după plecarea la Steaua, Grigoraș avându-i acolo la dispoziție pe Ignea și Cojoc, jucători folosiți la închidere în meciul cu Kryvbas Krivoi Rog, în vreme ce Gomis revine surprinzător la Pandurii după ce la un moment dat s-a vorbit despre unele probleme la inimă pe care le-ar avea.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.