RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mineul Motru a învins cu 3-1 în primul amical al verii

/ 5 iulie 2012

Echipa antrenată de Fane Nanu s-a impus cu 3-1 în fața Minerului Mătăsari într-un meci ce s-a disputat în această dimineață la Motru.

Partida a început la ora 09:00 pentru a se evita canicula, iar antrenorii au optat pentru un meci disputat pe parcursul a trei reprize a câte 30 de minute. Ștefan Nanu a trimis pe teren din primul minut o echipă în care s-au regăsit Ariciu – Iclănzan, Dicu, M. Laurențiu, C. Laurențiu – Stoenac, Țiclea, Șoo, Petală – Cernica, Buciuman, în a doua repriză mizând pe un unsprezece format din Moiș – Hanu, Nueleanu, Ureche, Mînzatu – Stoenac, Dragotescu, Rogovean, Schinteie – Pișleag, Lungu, în vreme ce ultimele 30 de minute ale jocului au fost rezervate juniorilor clubului, tehnicianul dorind să vadă care este nivelul pe care aceștia l-au atins și care dintre ei ar merita o șansă în plus de a ajunge la echipa mare.

Și la oaspeți echipa a fost formată din mulți jucători tineri și foarte tineri, directorul sportiv al mătăsărenilor, Adelin Șolea, menționând că s-a urmărit vizionarea a tuturor jucătorilor tineri care au dorit să susțină probe la Minerul Mătăsari, mai mulți ca niciodată, după cum spunea acesta.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.