RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii confirmă posibilul transfer al lui Cardoso

/ 3 iulie 2012

Conducerea Pandurilor confirmă posibilul transfer al lui Cardoso la Alania Vladikavkaz, președintele executiv Eugen Pîrvulescu apreciind la 90% șansele ca trecerea brazilianului la formația din Rusia să se realizeze.

„Dacă va pleca, Cardoso nu va pleca în niciun caz sub forma unui jucător liber de contract, ci doar printr-un transfer, el mai are un an de contract cu clubul Pandurii. Sperăm într-un transfer definitiv la formaţia din Rusia şi cred că şansele ca respectiva înţelegere să se parafeze sunt în acest moment de 90%. Totul va depinde de vizita medicală, dacă va trece acest ultim test, atunci se vor semna cu siguranţă actele de transfer. Cred că va fi bine şi pentrul el şi pentru club, pasul către o altă echipă. Oricum, prima ligă din Rusia este la un nivel foarte ridicat, poate fi o nouă şansă pentru Alexandre Cardoso”, a declarat Eugen Pîrvulescu în legătură cu situația brazilianului Cardoso.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.